High five!

Posted in Jubileum
High five!

Op 1 januari 2013 bestaat Redbanana Webdesign 5 jaar! High Five! Een ‘houten’ jubilieum. Dat moet gevierd worden. Ik zal zorgen voor spetterend vuurwerk in de nacht van 31 december!

Ik bedank hier graag alle klanten, freelance partners, my one-and-only echte partner, kinderen en vrienden voor al hun vertrouwen, opbouwende kritiek en complimenten!

Op naar het volgende jubileum. ‘Papier’, ‘Katoen’ en ‘Leer’ schijn ik al achter de rug te hebben, ‘Blik’ doe ik niet aan (wie viert nou z’n 6,25 jarig jubileum?!). Dus de volgende is blijkbaar ‘Tin’. Nu al zin in!
Bron Wikipedia

2 Comments

 1. Ute
  23/12/2012

  Lieve Ingeborg,

  Van harte gefeliciteerd met het 5-jarige bestaan van Redbanana Webdesign!

  Ondertussen heb ja al 2 sites voor mij gemaakt en ik ben er nog steeds ongelofelijk blij mee. Drie keer is scheepsrecht zeggen ze in Nederland, toch? Dus wie weet… Mocht ik ooit nog voor een site gaan (en bij mij weet je het maar nooit hè ?) dan weet ik waar ik aan ga kloppen: bij jou!

  Jouw sites zijn niet alleen mooi en professioneel tot in de puntjes verzorgd, maar ook werkelijk op maat van de klant gemaakt. Je gaat echt in dialoog met de opdrachtgever en haalt onvermoeibaar alles uit de kast om wensen en ideeën in een prachtig en functioneel ontwerp te vertalen.

  Ik wens je nog heel veel plezier, succes en vele jubilea met Redbanana Webdesign.

  Groetjes,
  Ute, SunsetRose jewels

  Reply
  • admin
   23/12/2012

   Dank je wel Ute voor je lieve woorden!

   Reply

Laat een bericht achter op de site