Redbanana Webdesign - Ingeborg Dashorst

INGeborg Dashorst

ListenING, ThinkING, DesignING, CreatING, MarketING, AchievING, SharING

Redbanana Webdesign

Redbanana Webdesign werd op 1 januari 2008 vol enthousiasme opgestart door Ingeborg Dashorst. Talloze websites, logo’s, e-cards, nieuwsbrieven, bereikte doelen en goede resultaten later is er nog niets aan overtuiging ingeboet om van het web een mooiere plek te maken.

Ingeborg Dashorst

Ik ben in Bussum geboren op 17 april in het jaar … Vanaf mijn 19e ben ik 6 keer verhuisd en heb ik op diverse plaatsen in Nederland, België en Frankrijk gewoond. Momenteel is België weer mijn thuisland en geniet ik elke dag van glooiende landschappen en heerlijke maaltijden. Als ik tenminste niet de hele dag aan mijn computer gekluisterd zit. Mijn hobby is mijn werk geworden. Daarom is het soms lastig me los te weken van mijn scherm en tekenpen.

Voordat ik Redbanana Webdesign begon heb ik jarenlang gewerkt in de reclame en marketing. Zowel voor reclamebureaus als voor de commerciële televisie. Daarna heb ik diverse studies en cursussen op het gebied van webdesign en Adobe-pakketten gevolgd. Ik leer nog iedere dag bij. Gelukkig!

Marketing lijkt in mijn bloed te zitten. Ik geloof dat ik behoorlijk goed ben in het ‘verplaatsen in’. Wat wil de opdrachtgever? Waarmee bedien ik zijn/haar klant? Wat verwacht de bezoeker van de site? Creatief meedenken gaat dan vanzelf. Vervolgens probeer ik met alle kennis en technische skills die ik in huis heb een geslaagd project neer te zetten. Ik hou ervan om doelen op te stellen én te bereiken. Ik ben zeer pro-actief en denk niet in hokjes.

Ik ben oprecht blij dat ik vele gepassioneerde, getalenteerde en lieve personen tot mijn klantenkring mag rekenen. Samenwerken is op die manier altijd boeiend en inspirerend. Dankzij hun opdrachten en vertrouwen heeft Redbanana Webdesign inmiddels een ongelooflijk gevarieerd portfolio kunnen opbouwen.

Inspiratie haal ik uit gesprekken, magazines, vakliteratuur, kunst, overpeinzingen tijdens een boswandeling …
Ik fotografeer me een slag in de rondte. Er is altijd wel iets dat me opvalt, waarover ik me verbaas of wat me op nieuwe ideeën brengt. Hoeveel interieurdetails, menukaarten, affiches, posters, fonts en achterkleppen van vrachtwagens er al niet in mijn fotostream zitten…

Nieuwe technische mogelijkheden lokken uiteraard steeds uit om weer anders tegen dingen aan te kijken. En aangezien de techniek op webdesigngebied nog altijd in een stroomversnelling zit ga ik lekker met de stroom mee.


 

SEO

Om Google (en mezelf) te plezieren, pak ik hier even een SEO (Search Engine Optimization)-moment …

Redbanana Webdesign :: Professionele, dynamische en creatieve websites. Perfect afgestemd op uw doelgroep. Veel persoonlijke aandacht en uitleg. Redbanana Webdesign maakt logo’s, huisstijlen, websites, web- en facebook shops, nieuwsbrieven en e-cards. Gevestigd in Oud-Heverlee bij Leuven.